JESS Marketing logo

Over JESS

Wie is Jessica

De persoon achter JESS marketing dat ben ik; Jessica Kuiken. Na verschillende commerciële en marketingfuncties te hebben vervuld in o.a. de financiële wereld, de bouw en toeristische sector, besloot ik eind 2012 mijn eigen marketingbedrijf op te richten. Als freelance marketeer en tekstschrijver zet ik samen met mijn opdrachtgevers hun bedrijf op de kaart.

Mijn kantoor is gevestigd in Tzummarum, een klein dorp vlakbij Franeker, Harlingen en Leeuwarden. Omdat ik graag persoonlijk contact heb met mijn klanten, focus ik mij voornamelijk op het werkgebied Friesland maar ik ondersteun en adviseer ook geregeld bedrijven buiten Friesland.

Hieronder lees je iets meer over mij als persoon en mijn bedrijf.

Samen met mijn klanten heb ik een doel, namelijk hun bedrijf optimaal te laten presteren.

Zeg JESS! tegen marketing

JESS marketing begint niet zonder reden met JESS. Het klinkt als yes! een positieve kreet die past bij mijn optimistische karakter. Maar het zijn ook de eerste vier letters van mijn naam; Jessica. Maar dat had je natuurlijk al geraden.De meeste mensen noemen me “Jess”. Dat geeft mij het gevoel dat ze zich op hun gemak voelen bij mij. Dit hoop ik ook te bereiken bij mijn klanten. Ik ben “gewoon” Jess, niet meer en niet minder. Samen met mijn klanten heb ik een doel, namelijk hun bedrijf optimaal te laten presteren. Als je mij inhuurt dan krijg je er een collega bij. Ik vind het namelijk belangrijk om onderdeel te worden van je bedrijf, want pas dan kan ik echt resultaat leveren.

Ik richt me op marketing en (klant)communicatie. Deze twee diensten vullen elkaar naadloos aan. Huur je mij in als copywriter dan schrijf ik niet klakkeloos een mooie, foutloze tekst. Ik denk met je mee over de achterliggende boodschap en kies samen met jou de juiste tone of voice, zodat jouw doelgroep zich voelt aangesproken. En bij marketingcampagnes speelt content altijd een essentiële rol. Ik pas dus beide kwaliteiten in vrijwel iedere opdracht toe. Zo profiteer je altijd optimaal van mijn kennis, ervaring en kunde.

Interim marketing- en communicatieadviseur

Toen ik eind 2012 mijn bedrijf startte, werkte ik vooral aan losse opdrachten vanuit mijn kantoor. Maar de laatste jaren werk ik ook steeds vaker als interim marketing- en/of communicatieadviseur bij bedrijven op locatie (binnen Friesland, Groningen of kop Noord-Holland). Juist die mix van het werk vind ik onwijs leuk. Of ik nu webteksten schrijf voor een startende ondernemer of vijf maanden aan een grote marketingcampagne werk bij een multinational, ik krijg van beide evenveel energie. Dus heb jij hulp nodig op het gebied van marketing of communicatie? Ik kom graag eens bij je langs om te sparren.

NEEM GERUST CONTACT MET MIJ OP

VUL HET ONDERSTAANDE CONTACTFORMULIER IN, DAN NEEM IK ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP.