JESS Marketing logo

Marketing

Marketing Friesland

Om te zorgen dat je marketingactiviteiten zo effectief mogelijk worden ingezet, is het belangrijk dat je deze optimaal afstemt op je bedrijfsdoelstellingen, product en doelgroep. Maar dat is niet het enige. Het is van belang dat de buitenkant klopt met de binnenkant. Dus ook de interne bedrijfsprocessen spelen een belangrijke rol in de effectiviteit van je marketing.

JESS marketing maakt je wegwijs in het dynamische werkgebied van marketing zodat je proactief kunt inspelen op de veranderende marktsituatie, en je product/dienst perfect aansluit op de behoeften van je klant.

JESS adviseert en ondersteunt je met o.a.:

  • Het bepalen van je marketingstrategie
  • Het in kaart brengen van je doelgroep en verkoopkanalen
  • Het opstellen van een SWOT-analyse
  • Een marketingplan opstellen
  • Het uitvoeren van marketinganalyses
Marketing Friesland

JESS marketing maakt je wegwijs in het dynamische werkgebied van marketing en geeft je inzicht in de customer journey van jouw klanten.

Offline en Online Marketing

De consument is steeds vaker online te vinden, via bijvoorbeeld: social media, zoekmachines, websites, blogs, e-mail, what’s app. Voor jou een mooie kans om nog beter in contact te komen met je klanten. Dat betekent echter niet dat de offline kanalen zomaar vergeten moeten worden. Het is juist de kracht om een combinatie van online en offline kanalen te gebruiken om jouw klant te benaderen. Welke kanalen het meest geschikt zijn, hangt volledig af van jouw bedrijf en je doelgroep. Ik help je inzicht te krijgen in de zogenaamde customer journey van jouw klanten zodat vervolgens de juiste kanalen ingeschakeld kunnen worden.

Naast marketing advies, help ik je ook graag bij het opzetten en/of uitvoeren van marketingcampagnes. Bijvoorbeeld als je zelf handen te kort komt. In feite kan ik een campagne van A tot Z voor je regelen. Daar waar nodig, schakel ik de hulp in van derden zoals: webdesigners, vormgevers, fotografen en videografen. In heb een uitgebreid netwerk met communicatie professionals en zoek bij iedere klus de juiste persoon. In zo’n situatie fungeer ik als soort projectmanager en zorg ik dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

NEEM GERUST CONTACT MET MIJ OP

VUL HET ONDERSTAANDE CONTACTFORMULIER IN, DAN NEEM IK ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP.