JESS Marketing logo

Copywriting

Tekstschrijver Friesland

JESS marketing is gespecialiseerd in content marketing. Dat wil zeggen dat de content volledig aansluit op jouw marketingstrategie. Daarvoor verdiep ik mij eerst in jouw bedrijf en je (potentiële) doelgroep. En dat is precies hetgeen waarin ik mij onderscheid van andere tekstschrijvers. Dankzij mijn marketingachtergrond kan ik net een stapje verder gaan dan alleen een mooie en foutloze tekst schrijven. Op basis van jouw input en mijn eigen inbreng schrijf ik een passende tekst met de juiste tone of voice, voor de gewenste doelgroep en afgestemd op het juiste medium. Ik schrijf teksten voor o.a.:

  • Websites
  • Brochures
  • Persberichten
  • Redactionele artikelen
  • E-mailingen
  • Commerciële brieven
Tekstschrijver Friesland

Ik schrijf een passende tekst met de juiste tone of voice, voor de gewenste doelgroep en afgestemd op het juiste medium.

SEO teksten voor website optimalisatie

Als tekstschrijver heb ik mij gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. Een belangrijk onderdeel van zoekmachine marketing is het schrijven van SEO teksten. Dit zijn teksten die bijdragen aan een hogere positie in de organische (gratis) zoekresultaten van zoekmachines zoals google, bing en yahoo.

Een belangrijk speerpunt is het gebruik van de juiste zoekwoorden aan de hand van een zoekwoordenanalyse. Je wilt namelijk gevonden worden op zoekwoorden die jouw bestaande en potentiële klanten gebruiken. Ik werk met verschillende programma’s die mij ondersteunen in het analyseren van potentiële zoekwoorden. Ik houd daarbij rekening met het zoekvolume, de concurrentie en de relevantie. Een goede SEO tekst is geschreven voor de lezer en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Met een juiste content marketing strategie trek je niet alleen meer bezoekers naar je website, maar worden je bezoekers omgezet in klanten. Ik vertaal jouw webteksten naar zoekmachinevriendelijke én bezoekersvriendelijke teksten.

NEEM GERUST CONTACT MET MIJ OP

VUL HET ONDERSTAANDE CONTACTFORMULIER IN, DAN NEEM IK ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP.